Műszaki és ipari tömlők


Az ipar minden területére, valamint a mezőgazdasághoz köthető tevékenységekhez forgalmazunk tömlőket, kiemelt minőséget gyártó beszállítónk termékpalettájáról magyarországi disztribútorként. Ide sorolható gyártóink, Tricoflex SAS, Semperit, Rattay GMBH., Continetal, Hücobi GMBH.

Gyorscsatlakozók, szerelvények


A kínálatunkban megtalálható tömlőkhöz a komplett kiszolgálás érdekében, minden anyagminőségben és fajtában forgalmazunk szerelvényeket és gyorscsatlakozókat az ipar minden területére. A terméklista hosszú, az egyszerű tömlővéges szerelvénytől a speciális cseppmentes csatlakozókig bezárólag minden célra kínálunk alternatívát gyártó partnereink termékei közül. Gyártóink: Tst., Müllenbach, LMC, Hücobi GMBH

Rögzítéstechnika


Az Oetiker magyarországi forgalmazójaként a teljes füles bilincs és speciális rögzítő bilincs palettával rendelkezünk. A füles bilincsek mellett természetesen a régi bevált csigamenetes bilincsek, valamint az átmenő csavaros bilincsek minden variációja is rendelkezésre áll. Speciális területekre is vállaljuk tömlő rögzítő bilincsek beszerzését minden elérhető anyagminőségben.

Szerszámhidraulika


A gépipar, fémmegmunkálás, és gép mozgatás területén tevékenykedő cégek számára jelentenek az általunk forgalmazott „ LARZEP” gyártmányú szerszám hidraulika eszközök tökéletes megoldást. Kis méret, megbízható minőség jellemzi 700bar-on működő nyomó, húzó, illetve lehuzató hengereinket és hozzájuk tartozó hidraulika pumpákat. Laktos és egyébb műhelyek előszeretettel használják műhely préseinket egészen 250t teljesítményig, illetve csavaranya és drótvágó hidraulikus egységeinket. A berendezésekhez a garancia időn túl is biztosítunk szerviz partnert.

Szerszámok


Oetiker csőszorító bilincsekhez forgalmazunk kézi működtetésű roppantó fogókat, elektromos és pneumatikus működtetésű fogókat. Nagy tételű precíz szerelésekhez elektronikusan vezérelt pneumatikus fogókat, és hozzájuk alkalmazható nyomaték kalibráló berendezést.

Műszaki tanácsadás


Az igényeknek megfelelő termék kiválasztásához munkatársaink hozzáértő szakmai segítséget nyújtanak, illetve igény esetén helyszíni felmérést is végeznek.

Konfekcionálás, szerelvényezés


A kiválasztott tömlőket, daraboljuk, megfelelő szerelvénnyel, csatlakozóval és rögzítő elemekkel felszereljük( alacsony nyomásra roppantás, hidraulikus roppantás)

Kiszállítás


A megrendelt tételeket saját járműparkkal, kiszállítási napokon az adott túraútvonalakon helyszínre szállítjuk, illetve csomagszállító partnereinken keresztül juttatjuk el ügyfeleinkhez